طرز تهيه کيک هويج
دستور پخت کيک هويج خوشمزه و مجلسي با گردو
کيک هويج از کيک هاي ميوه اي خوشمزه و پرطرفدار است و به آساني مي توانيد آن را در منزل درست کنيد. همان طور که ميدانيد به دليل اينکه در پخت کيک هاي ميوه اي، از انواع ميوه ها استفاده مي شود بسيار خوشمزه و لذيذ هستند و کيک هويج و کيک پرتقال هم يکي از اين کيک هاست.
برخي از افراد به هنگام پخت کيک هويج، مقداري آب پرتقال هم اضافه مي کنند. شما هم در صورت تمايل مي توانيد اين کار را بکنيد اما به نظر من اين کار موجب مي شود طعم واقعي اين کيک تغيير کند و براي همين من هيچ وقت اضافه نمي کنم.
به هر حال اگر با طرز تهيه کيک هويج آشنايي نداريد و تا به امروز کيک هويج درست نکرده ايد، ما در اين آموزش ساده شيريني پزي بارونک، طرز تهيه و مواد لازم کيک هويج را آماده کرده ايم که شما با اين آموزش آشپزي مي توانيد کيک هويج خوشمزه و مجلسي درست کنيد.
مواد لازم کيک هويج |
هويج رنده رنده شده ريز |
3 ليوان |
آرد |
2 ليوان – 300 گرم |
بيکينگ پودر |
يک و نيم قاشق چايخوري |
جوش شيرين |
نصف قاشق چايخوري |
تخم مرغ |
4 عدد |
وانيل |
يک سوم قاشق چايخوري |
شکر |
يک و نيم ليوان – 300 گرم |
روغن مايع |
1 ليوان |
گردوي نگيني خرد شده |
سه چهارم ليوان |
مراحل تهيه کيک هويج
1. ابتدا از يک ساعت قبل همه مواد را از يخچال خارج مي کنيم تا به دماي محيط برسند. براي شروع هويج ها را با رنده به صورت ريز خرد مي کنيم. براي اين رسپي به 3 ليوان هويج ريز رنده شده نياز داريم. توجه کنيد براي اندازه گيري دقيق حتما با استفاده از قاشق ليوان ها را با هويج پر کنيد و به هيچ عنوان هويج را در ليوان ها فشرده نکنيد و معيار من براي اندازه گيري، ليوان دسته دار فرانسوي است.
2. حالا آرد را در يک ظرف مناسب با مقدار بيکينگ پودر و جوش شيرين گفته شده مخلوط مي کنيم و بعدش 3 بار الک مي کنيم. براي پخت هويج و کيک هايي از اين قبيل که بافت سينگيني دارند پيشنهاد مي کنم حتما از جوش شيرين استفاده کنيد. با اين حال مي توانيد به جاي جوش شيرين از دو برابر بيکينگ پودر گفته شده يعني 3 قاشق چايخوري استفاده کنيد.
3. در اين مرحله تخم مرغ ها را در يک ظرف با وانيل و شکر مخلوط مي کنيم و با دور تند همزن به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم تا مايه کرمي رنگ و کشداري حاصل شود. بعد از آن يک ليوان روغن مايع اضافه مي کنيم و اين بار به مدت 2 دقيقه با دور تند همزن هم مي زنيم.
4. سپس مخلوط آرد را به همراه گردوي نگيني خرده شده در دو مرحله به مايه تخم مرغي اضافه مي کنيم و به روش فولد کردن مخلوط مي کنيم. در انتها هويج رنده شده را به مواد کيک اضافه مي کنيم و به آرامي همه مواد را باهم مخلوط مي کنيم.
5. پس از اينکه مايه کيک آماده شد، آن را داخل قالب چرب و آرد پاشي شده مي ريزيم و در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 50 تا 60 دقيقه قرار مي دهيم. در 30 دقيقه اول پخت به هيچ عنوان در فر را باز نکنيد تا پف کيک نخوابد. براي اطمينان از پختن کيک هويج، مي توانيد چوب خلال را داخل کيک فر ببريد، اگر تمييز از فر بيرون آمد، کيک شما به طور کامل پخته شده است.
6. منظور از فر گرم شده، يعني فري که از 15 دقيقه قبل روشن شده باشد. بعد از اينکه کيک هويج به طور کامل پخت، آن را از فر بيرون مي آوريم و پس از کمي خنک شدن، دور تا دور قالب را به زمين مي کوبيم تا کيک از قالب جدا شود و بعدش قالب را بر روي سيني برمي گردانيم و با پودر قند آن را تزيين و سپس سرو کنيد. اميدواريم از خوردن اين کيک هويج خوشمزه لذت ببريد.
نکات پخت کيک هويج
قالب مناسب کيک هويج
براي کيک هويج پيشنهاد مي کنم از قالب ميان تهي و يا کمي بزرگتر از سايز نرمال استفاده کنيد تا بافت کيک پس از پخت سبک و عالي شود. من از قالب با قطر 30 سانتي استفاده کردم. براي قالب معمولي، قطر 27 سانتي مناسب است.
:: برچسبها:
کیک هویج ,
طرز تهیه کیک هویج ,
طرز تهیه کیک ,
آموزش شیرینی پزی ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0